2. oktoober 2010

Uut bioenergeetikas

EMF Tasakaalustamise Tehnika
Tehnika loojaks on Peggy Phoenix Dubro
Elektromagnetvälja Tasakaalustamise Tehnika on valgustöö ehk energiasüsteem, mis on mõeldud töötamiseks Universaalse Kalibreerimisvõrega.

See on süsteem inimese energia-anatoomias ja see on olemas igaühel.
Selle võre peamine eesmärk on inimesel võimaldada eneses kanda suuremat hulka väge. Jõustamine armastuse-energiaga.


Võib esmapilgul tunduda, et tegemist on keerukate terminitega, ent lähemal kogemisel saate tajuda, et see tehnika on lihtne, tõhus ja toimiv abivahend kõigi jaoks.

Seda graatsilist ja elegantset valgustöö tehnikat võib õppida kasutama igaüks, rakendades ühe inimese mõju teise inimese elektromagnetväljale. Eestis on neli õpetajat, kelle käe all saab õppida energiaseansse sooritama, lisaks kümmekond praktikut, kes seanssidega aitavad inimeste energeetikat tasakaalustada ja võimsamaks muuta.

Valgustöö koosneb tänasel päeval kolmeteistkümnest faasist.


Iga faasi käigus antakse inimesele edasi uus sagedus, aktiveeritakse kaheksatahuka e oktaeedrikujuline valgusmudel, millega inimene vastavalt oma sisemisele tarkusele saab kaasa resoneeruda. Seega saab inimene järk-järgult, läbi elegantse jõustamise kogeda Maa-energia toetust ja Kõrgema Mina tarkust, vahetades oma vanad käitumis-, mõtlemis- ja energiamustrid uute ja oma Sisemise Tarkusega enam kooskõlas olevate vastu. Uus Maa ja Uus inimene.

Grupp I-IV faas on loodud võimendamaks inimese arengut justkui ümberhäälestamise tulemusena. Võime seda võrrelda nagu analoogsüsteem saaks ümber vahetatud uue, digisüsteemi vastu.

I faas – Mõistuse ja südame tasakaal, alustalad edasiarenemise teele tervikliku ja ausana

II faas – Enese jõustamine ja toetamine, arusaamine omaenese väest ja selle võimalustest

III faas – Keskse energia kiirgamine, Maa-energia ja peenenergiate koostöö võimendamine

IV faas – Energeetiline manifesteerumine, ühenduse võimendamine potentsiaaliväljaga

XIII faasi nimetatakse EMF töö visiitkaardiks. Sellesse faasi on kokku kogutud kõigi esimese 12 faasi resonants ja seda on võimalik kõigil tahtjail proovida, et teada saada, kas see energia töötamiseks meeldib.

EMF tehnika praktik ja õpetaja Stella introseanssi tegemas

Tavapärane energiaseanss kestab u 1 tund, introseanss 20 minutit. Kõiki faase tehakse individuaalseansina, XIII faasi ka grupiseansina.

Tehnika üheks eripäraks on ka see, et läbi selle valgustöö on võimalik vabaneda karmalistest kohustustest ja enam mittetoetavatest lepetest ilma neid läbi elamata. Vastavalt sisemisele tarkusele on inimene võimeline astuma kiirendatud ja armastusega jõustatud arenemisteed oma eripärale vastavas tempos ning külluses, luues oma teed ise, oma taotluste ja unistustega.

Tehnika kohta lisainformatsiooni, kontakti, videosid ja lugemist leiate eesti koduleheküljelt
ja rahvusvaheliselt leheküljelt http://www.emfeesti.ee/

Mitmetes kanaldustes räägib tehnikast ka Kryon


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar